Aangenaam!

Dit ben ik

Mijn naam is Anke Bruijstens en trotse eigenaresse van Praktijk Bruijsent. Ik ben moeder van 3 kinderen (1 meisje en 2 jongens) en woon samen met mijn man in het mooiste dorp van Brabant. Mijn kinderen hebben me geinspireerd om te doen wat ik nu doe. De zwangerschappen, bevallingen en de emoties waren zo verschillend. En dat is dan ook terug te zien bij mijn kinderen. Nu weet ik dat de zwangerschap en geboorte voor blijvende imprints zorgen, snap ik beter hun gedrag en kan ik beter aansluiten bij hun emoties en hun behoeften van mijn kinderen.

Al vanaf jonge leeftijd wist ik dat ik wilde werken met kinderen en heb ik de opleiding tot leerkracht basisonderwijs gevolgd. Na enkele jaren te hebben gewerkt in het onderwijs, heb ik de overstap gemaakt om te gaan werken als gastouder in mijn eigen huis. Waar ik opvang bood aan baby's, dreumessen en peuters. Omdat alle kinderen verschillend zijn, andere gedrag vertonen en andere behoeften hebben. Ben ik me gaan verdiepen in Kinderen & Emoties en heb ik de training Geboorte in Kaart gevolgd.  Al deze kennis wil ik graag met jullie delen.  

Samen verder kijk dan alleen het gedrag!

Ons gedrag komt voort uit onze ervaringen. Deze ervaringen hebben we opgedaan tijdens de eerste 1000 dagen van ons leven. Alle volwassenen, (aanstaande) ouders en professionals  nodig ik dan ook graag uit om verder te gaan kijken dan alleen het gedrag. Wat zijn onze emoties en behoeften, maar ook de behoeften en emoties van de kinderen. Hoe kunnen we inspelen op hun behoeften. Door middel van verschillende workshops. trainingen en consulten kan ik je verder helpen om de emoties en behoeften in kaart te brengen.

Samen krachten bundelen, ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen. 

Anke Bruijstens

Gedrag wil begrepen worden, niet opgelost!

Praktijk Bruijsent

Contact

Praktijk Bruijsent
Peelkesakker 7
5721 ML ASTEN